Project Manager på Grupp- & Konferens

Om jobbet

Travel Service söker Project Manager på Grupp- & Konferens

Om företaget

Vi, Travel Service, startade 1991 med en idé om hur vi bättre kan leverera service till kunder i branschen genom att alltid tänka lite längre och vara lite mer out of the box. Vi har lyckats att expandera från ingenting till fler än 20 anställda och snart 100 miljoners omsättning. Vi ser personalen som den viktigaste ingrediensen i relationen mellan kund och leverantör och vi har som vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda, bästa leverantören till våra kunder och bästa kund till våra leverantörer. På resan dit skall vi ha skoj!

Vi sitter i supermoderna lokaler i Kopparhuset mitt på Avenyn och har en trivsam arbetsmiljö, helt rökfri,vilket vi ser att även du är. Sex Project Managers ska snart bli åtta. Vi växer, skapar en ny tjänst och söker nu en ny kollega. Välkommen att söka en tjänst hos oss som producent av konferenser, möten och event!

Travel Service erbjuder företag tjänster inom fyra expertområden; Affärsresor,
Mässresor, Event/Möten/Konferens och som Air Broker. Mer information hittar du här: www.travelservice.se

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Project Manager på Grupp-
& Konferens hos Travel Service innebär att identifiera, paketera och leverera kundanpassade arrangemang inom grupp- och konferensresor. Du kommer att sy ihop lösningar från ax till limpa med alltifrån fem deltagare till ett par hundra deltagare. Du förväntas vara relationsskaparen och kreatören i våra kundprojekt.

I din roll är det viktigt att Du är lyhörd för kundens önskemål och agerar konsultativt för att skapa möten och konferenser i världsklass. Vi nöjer oss inte med silvermedaljer.

Tjänsten är heltid.

Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att skapa möten, grupp- och konferensresor.
Du måste ha erfarenhet av att arbeta med bokningssystemet Amadeus. Du är van vid att använda både interna och externa bokningssystem och du har bra koll på fakturering och siffror. Du ingår i ett team av Project Managers som alla arbetar självständigt och kundorienterat.

Som person är du kommunikativ och att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift, ser vi som en självklarhet. Du är en person som är lösningsorienterad, serviceminded, social och positiv. Engagemang och vilja att lyckas är två ingredienser som gör att du kommer att passa in hos oss.
Jobbfakta
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var