Programmerare till Millistream i Göteborg

Oddwork Sweden AB · Data & IT · Sista dagen!

Om jobbet

Millistream Market Data är en nordisk leverantör av marknadsdata till den professionella finansmarknaden.

Vi etablerade bolaget 2008 och har utvecklat ett nytt system för insamling och distribution av marknadsinformation baserad på den senaste teknologin. Systemet ger mycket hög prestanda och driftsäkerhet och kan leverera kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga tjänster. Vi är främst inriktade på leveranser av data genom feed, web och filer. Data från nordiska och internationella marknader levereras i realtid, fördröjt eller end-of-day. Vi växer och söker nu en driven person som vill vara med och utveckla bolaget i rollen som Programmerare!

Om tjänsten som Programmerare hos Millistream
Som Programmerare hos Millistream kommer du att jobba med ny- och vidareutveckling av våra system, där det mesta görs serverside, med program skrivna i C kopplade mot MariaDB. Millistream har dessutom har dessutom viss webutveckling, då i PHP och på serversidan kör de på Linux.

Du förväntas att med egna idéer och inputs bidra till utvecklingen och underhålla det som finns idag i allt från skapande, design och implementation

Vi söker dig som...
... är initiativrik, lösningsorienterad och ser fram emot att komma med nya infallsvinklar för hur man kan förbättra befintliga samt utveckla det tekniska arbetet inom bolaget. Som person är du driven, positiv och har en god förmåga att kommunicera. Vi tror att du i grunden är en riktigt slipad programmerare med stort intresse för aktiemarknaden och det arbete som Millistream gör!

Vi ser att du har kunskap och praktisk erfarenhet av programmering som du antingen fått genom utbildning och tidigare arbete eller genom att du lärt dig på egen hand och själv utvecklat dina kunskaper. Varje programmeringsspråk du har kunskap inom är en tillgång för bolaget! Utöver detta hanterar du både engelska och svenska flytande i såväl tal som skrift.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Millistream Market Data AB.

Vad Millistream erbjuder dig
Hos Millistream erbjuds du en nyckelroll i ett spännande bolag som verkligen utmanar jättarna på marknaden. Du blir del av ett drivet och inspirerat gäng som jobbar hårt och samtidigt har riktigt kul ihop. Här kommer du att arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön. Du kan läsa mer om Millisteram Market Data här!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talant Manager Poyan Karimi, poyan@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-10-26

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget