Proffs på julklappspaketering sökes!

Om jobbet

Älskar du julen? Är du dessutom duktig på att slå in julklappar? Då har vi drömjobbet för dig! Ta chansen redan idag, sök tjänsten som julklappsinslagare och få möjligheten att sprida julglädje i centrala Göteborg mellan den 10 och 24 december!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning personal till julklappspaketering mellan 10-24 december i centrala göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Målet med uppdraget är att underlätta julshoppningen genom att finnas behjälplig utanför butikerna där du kommer att slå in de inhandlade presenterna till fina julklappar. Ditt uppdrag som paketerare blir att göra julklapparna så fina som möjligt och ge ett gott bemötande gentemot kunder.

Arbetet kommer att förläggas under öppettiderna 10:00 - 20:00 från den 10 december till och med 24 december. Antingen arbetar du ett förmiddagspass eller ett eftermiddagspass och detta kommer att schemaläggas innan uppdraget påbörjas.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av servicerelaterade yrken
  • Har möjlighet att arbeta sammanhängande och så mycket som möjligt mellan den 10 och 24 december
Som person är du social, utåtriktad och hjälpsam då rollen kräver att du kan bemöta kunder på ett bra sätt. Vidare ser vi även att du är noggrann med ett öga för design för att säkerställa att julklapparna blir väl inslagana. Du agerar även lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer.

Övrig information
  • Start: 10 december till och med 24 december
  • Omfattning: Deltid, 10:00-20:00 i olika skift
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Deltid
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.