Produktutvecklare C# till Enfo

Om jobbet

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa till nästa generation av self serviceportalen ZervicePoint. ZervicePoint automatiserar business processes och hanterar flera portaler i samma installation. En flexibel tjänst som kan installeras både lokalt och som en "molntjänst.

Är du en hängiven utvecklare med goda kunskaper i C#och T-SQL och brinner för systemutveckling och integration? Har du en passion för att skapa riktigt bra webb- och appupplevelser? Då är det dig vi söker!
Du kommer ingå i ett mycket kompetent team där din kompetens och fokusområde formar tjänsten. Du kommer att arbeta med integration och produktutveckling i C# av ZervicePoint i nära samarbete med både kollegor och kunder.

Din profil
  • Goda kunskaper i C#
  • Goda kundkaper i T-SQL
  • Erfarenhet av att arbeta i små cross-functional Agila team
  • Högskoleutbildning eller motsvarande
Har du dessutom praktisk erfarenhet och förståelse för Frontendutveckling med kunskaper i JavaScript, HTML, Power Shell & CSS samt förståelse för hur dessa används för att skapa en fantastisk webupplevelse är detta mycket positivt!

Som person strävar du alltid efter bästa resultat, du är proaktiv i ditt sätt, en problemlösare ut i fingerspetsarna samt har en naturlig "Can Do"-attityd. Du är kommunikativ, tycker om att interagera och ha ett nära samarbete med både kollegor och kunder. Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska. Vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet och ditt intresse för systemutveckling.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Börja med att registrera din ansökan till oss för att ta första steget mot ett roligare och mer utvecklande jobb. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Vi ser därför fram emot din ansökan redan idag.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag för att sedan övergå till en rekrytering till Enfo.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Hansen Gjerling på tfn: 0734-159369 eller linda.hansen-gjerling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, utvecklare, utveckling, systemutveckling, systemutvecklare, produktutveckling, produktutvecklare C#, T-SQL, konsult, consultant, data, Göteborg.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?