Produktsäljare

Om jobbet

Stena Stål i Göteborg söker en PRODUKTSÄLJARE - med intresse för teknisk försäljning

Är du driven, hungrig och vill lära dig allt inom rostfritt och aluminium, då kanske du är den vi söker?

Din nya roll
Som Produktsäljare är ditt övergripande uppdrag att stödja filialorganisationens försäljning av produkterna genom din tekniska kompetens och ditt affärsmannaskap. Du skall även sälja på utvalda kunder där det krävs en hög produkt- och affärskompetens för att lyckas med att göra affärer. I ditt uppdrag ingår även att supporta Produktchefen och Produktspecialisterna i kundkontakter och med orderhantering.

Placeringsort för tjänsten är på vårt huvudkontor i Göteborg och i rollen som Produktsäljare rapporterar du till Produktchef.

Vem vi söker
Vi söker dig som har försäljningserfarenhet inom handel och distribution, gärna med erfarenhet inom stålbranschen eller annan grossistverksamhet. Har du dessutom produkterfarenhet av rostfritt och aluminium ser vi det som ett plus. Du har minst eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, teknik eller försäljning. Vidare har du goda datakunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och affärsorienterad samt innehar en kommersiell läggning. Du har en utpräglad servicekänsla med en förmåga att skapa långsiktiga relationer och bygga nätverk såväl inom som utanför organisationen. Du ser samarbete som en självklarhet och är dessutom strukturerad, noggrann och ansvarstagande.

Ansökan
Vill du vara med och utveckla vår produktavdelning och bli en del i vårt team i Göteborg? Tveka inte att söka tjänsten redan i dag. Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2016-12-16.

Tycker du detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta vår Produktchef Magnus Stenbeck, 010 - 445 30 32 alternativt HR avdelningen, Sandra Årestad Gabrielsson 010 - 445 22 24.

Du söker tjänsten under ansök.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Magnus Stenbeck, 010 - 445 30 32

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget