Produktionspersonal sökes till International AB

Om jobbet

Är du praktiskt lagd? Gillar att använda kroppen i arbetet och intresserad av att arbeta inom industrin? Då har vi jobb för dig!

International AB som är en del av Akzo Nobel koncern är världsledande i tillverkning av målarfärg. Vi leverar runt 20 miljoner ton målarfärg per år till våra kunder. Vårt mål är att till fullo förstå våra kunders behov , leverera innovativa produkter och tjänster med högsta internationella standard av en process för ständig förbättring, medan fullt uppfyller kraven i lagstiftningen i varje del av verksamheten.

Vi söker nu produktionspersonal/maskinoperatörer till vår anläggning i Angered. Arbetstiden är förlagd tvåskift.

Om tjänsten
Som produktionspersonal hos oss arbetar du tvåskift inom produktionen med att se över så produktionen går så smidigt som möjligt. Vår produktion sker i högt arbetstempo och förväntar oss också att våra medarbetare trivs i att arbeta i ett högt arbetstempo.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden:
  • Tappning av färg
  • Övervakning maskiner vid tillverkning av målarfär och att ta åtgärder mot den problematik som kan uppstå
  • Blanda kemiska tillsatser för att tillverka målarfärg.
  • Truckkörning, med såväl inkörning av produkter och lastning och lossning.
Kvalifikationer
  • Avslutad gymnasieutbildning med godkändbetyg
  • Gilla att arbeta praktiskt där du får använda kroppen i arbetet
  • Kunna arbeta i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet och Miljö
  • Vara flytande i det svenska språket
  • Meriterande men inte krav med truckkort/tidigare erfarenhet från industrin
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du gillar praktiskt arbete, du drivs av att lösa problem och har ett intresse för industrin. Du är en god lagspelare och kan arbeta i team. Som person är du positiv, öppen och gillar att arbeta. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till Best practice Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition - att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.akzonobel.com. Vi använder oss av löpande rekrytering och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Här hittar du vår fullständiga annons, det är också här du ansöker: https://www.akzonobel.com/careers/vacancies/160005je

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Jr Talent Resourcing Partner, Hugo Jobring: 46709577361

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Mer om företaget

Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Tillverkning
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.