Produktionspersonal

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker Uniflex produktionspersonal till en av våra kunder i Göteborg.

Företaget är ett av de ledande aktörerna inom dörr- och låslösningar.

Som produktionspersonal på företaget arbetar du som montör för dessa entrélösningar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montörsyrket samt har ett intresse för att fortsätta karriären inom just denna bransch.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar, dagtid
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.