Produktionsmedarbetare med kunskap inom systemet LogTrade

Om jobbet

Har du kunskap inom affärssytemet LogTrade? Läs mer om tjänsten och ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Logtrade konsult kommer du att ingå i ett team på 4-5 personer. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav att hantera produktionstransporter i Logtrade samt vara behjälplig vid packning och emballering.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Kunskap inom Logtrade (uppge detta tydligt i ditt CV)
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av produktion-/lagerarbete
  • Intresse av den grafiska branschen¨
Som person är du framåt, driven och har ett intresse för branschen. Du har inga problem med att arbeta självständigt men även i team.

Villkor

Ort: Göteborg
Arbetstider:13:00-22:00 (kan diskuteras)
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Vår kund är ett tryckeri som arbetar med digitala tryck och grafisk produktion. Deras produkter består av allt från visitkort, marknadsmaterial, banderoller, vepor, broschyrer m.m. Deras produktion i Göteboer betår av 27 anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.