Produktionsmedarbetare med kunskap inom sömnad

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare mot sömnad kommer du att behandla allt från flaggor, vepor, banderoller samt övriga artiklar i sortimentet som ska ut till kund. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega med bland annat sömnad och beskärning. Avdelningen är utrustad med stora arbetsbänkar, textilutrustning och industrisymaskiner. Du kommer erbjudas en mentor i början av din tjänst.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs det:
  • Sy-kunskap
  • Stort textilintresse
  • Flytande i svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av industrisömnad
  • Erfarenhet/intresse för den grafiska branschen
  • Tidigare erfarenhet från produktion eller lagerarbete
Vi ser att du har någon typ av erfarenhet av sömnad sen tidigare. Som person är du driven, engagerad och visar på stort intresse för det du tar dig an.

Villkor

Ort: Västra Göteborg
Arbetstider: Måndag-Torsdag 13:30-22:00, Fredag 09:00-18:00
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Tillverkning
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Vår kund är ett tryckeri som arbetar med digitala tryck och grafisk produktion. Deras produkter består av allt från visitkort, marknadsmaterial, banderoller, vepor, broschyrer m.m. Deras produktion i Göteboer betår av 27 anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.