Produktionsledare

Om jobbet

Federal-Mogul är ett globalt företag som tillverkar produkter till motorindustrin. 2015 omsatte företaget ca 65 miljarder kronor och hade över 50 000 personer anställda. Med varumärkena Daros och Goetze är Federal-Mogul världsledande inom utveckling och tillverkning av kolvringar till stora marina motorer. Daros finns i Mölnlycke utanför Göteborg med över 100 anställda. Läs vidare på www.daros.se och www.federalmogul.com

Produktionsledare

tillverkningsindustri Göteborg

Vi söker nu en Produktionsledare för vår tillverkning med personalansvar för ca 25 personer. Du kommer att ingå i ett team med andra produktions-, förbättringsledare och produktionstekniker bestående av 6 personer.

Federal Mogul - Daros är världsledande inom sin bransch med en extremt stark marknadsposition och är över 100 anställda i Mölnlycke. Produktionsanläggningen är toppmodern och erbjuder dig att få jobba med välutvecklade produktionsmetoder, med modern utrustning och moderna maskiner. Genom åren har företaget satsat hårt på förnyelse, ständiga förbättringar och har investerat löpande i verksamheten.

Produktionen har flera olika bearbetningsprocesser bl.a. svarvning, slipning, ytbehandling i gjutna material med snäva toleranser.

Som Produktionsledare kommer du bl.a. att ansvara för
  • Ett skiftgående målstyrt produktionsteam
  • Produktionsplanering
  • Produktionsmål
  • Förbättringsåtgärder/LEAN
  • Arbetsmiljö
Tjänsten är på dagtid och du arbetar med att leda genom målstyrning med god framförhållning och planering.

Du har erfarenhet av
  • Personalledning genom modernt ledarskap
  • Verkstadsproduktion och tillverkning
  • Förbättringsåtgärder/LEAN
  • Skärande bearbetning, CNC maskiner
Din utbildning är en teknisk yrkes- eller högskoleutbildning, eller så har du motsvarande erfarenhet från utövandet av yrket. Som chef är du duktig på att engagera dina medarbetare, driva utvecklings processer och arbeta självständigt.

I gengäld erbjuder vi dig ett spännande arbete med goda utvecklings möjligheter i ett globalt företag med stark position på marknaden.

Kontakt
För ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering AB, 0733 336080.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan snarast!
Jobbfakta
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget