Produktionskoordinator sökes till välkänt bolag inom telekombranschen!

Om jobbet

Är du en person med ordning och reda som trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo? Är du bekväm med att arbeta under stort ansvar? Om du dessutom trivs med att ha många kontaktytor i din vardag är detta tjänsten för dig! Ta chansen redan idag och sök tjänsten som produktionskoordinator!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en produktionskoordinator för ett uppdrag på initialt sex månader. Kunden ser dock långsiktigt på personen i rollen. Vår kund arbetar med implementation, drift och underhåll av telekom- och energitjänster och kontoret finns strax utanför Göteborg. Hit tar du dig enkelt på 15 minuter med pendeltåg från Centralstationen i Göteborg. Som produktionskoordinator kommer du arbeta på företagets avdelning som tar emot, samordnar och kvalitetssäkrar uppdrag för att sedan planera ut olika fälttjänster runt om i landet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter

Som produktionskoordinator kommer du arbeta med att analysera uppdrag och ärenden som kommer in för optimal ruttplanering och teknikerkompetens. Som produktionskoordinator styr du aktivt tekniker utifrån kompetens, prioritering och bevakar deras utplanerade jobb efter inkomna uppdrag och lovade tider. Samtidigt är du beredd på att styra om tekniker då omprioriteringar måste göras. Du agerar även support för tekniker då behov uppstår samt har en kontinuerlig kommunikation med övriga produktionskoordinatorer gällande resursfördelning. Produktionskoordinatorn arbetar självständigt men bidrar aktivt till att enhetens, teamets, de individuellt fastställda målen samt företagets övergripande mål uppnås.

Du kommer till exempel att:
  • Planera arbete som skall utföras av fältteknikerna
  • Styra fältteknikerna
  • Bevaka ärenden
  • Kollektivt ansvara för gruppens utveckling och framgång
I arbetsuppgifterna ingår även avvikelserapportering samt förbättringsarbete.

Du kommer få en gedigen introduktion till arbetsuppgifterna. Vår kund strävar alltid efter att deras medarbetare skall bredda sin kompetens för att kunna hänga med i den tekniska utvecklingen inom telekomområdet. Detta ökar självklart möjligheterna till nya, intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo och som har erfarenhet av yrkesroller som varit koordinerande och serviceinriktade. Har du även en teknisk utbildning och erfarenhet från telekombranschen är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då kommunikation sker på båda språken.

Som person har du goda ledaregenskaper och trivs i rollen att leda utan att vara chef. Du har lätt för att skapa en helhetsbild, är strukturerad, lösningsorienterad och har en god prioriteringsförmåga att självständigt lösa uppkomna situationer. Du har även en förmåga att förstå konsekvenserna av olika lösningar. Vidare har du god produktförståelse och kunskap inom avtal och dess hantering. Du är starkt kund och servicefokuserad och har ett professionellt förhållningssätt gentemot kunder och medarbetare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund arbetar med bygg samt underhåll av nätinfrastruktur och levererar fälttjänster främst inom telekom- och energibranscherna. De befinner sig just nu i ett expansivt skede och arbetar hela tiden med nytänkta och nyfikenhet för att på så sätt nå nya marknader. De är idag drygt 750 medarbetare.