Produktionsarbetare till expanderande NTK Europé AB

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenheter av produktion, lagerarbete, truckkort, servicebranschen och intresse för textilier? Då är tjänsten som produktionsarbetare på NTK Europé AB något för dig!

Om tjänsten
NTK Europé AB är stora inom textilier med inriktning mot golv och golvmattor. Företaget arbetar med att ständigt förbättra produkter som använda vid golvhantering genom att arbeta med lim och spackel för att förbättra golvhandläggares vardag. I din roll som produktionsarbetare kommer du att arbeta tillsammans med andra lageranställda i produktion och kapning av mattor.

Ditt arbete kommer att inkludera:
  • Truckkörning
  • Kapning och beskärning av mattor
  • Beställning av nytt material
  • Klassiskt lagerarbete
  • Kundkontakt
  • Ordermottagning
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i produktion, tycker om service och lättare administration. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med truckkörning och lagerarbete. Det är också meriterande om du tidigare arbetat med textilier, till exempel mattor. Det här är ett jobb för dig som är driven, social och trivs med att arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Lagererfarenhet
  • Serviceminded
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdragsperioden är löpande och förlagd under dagtid 07:00-16:00.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Hannah Hulthén på 031-7207288.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.