Produktionsansvarig till Sioo Wood Protection

Sioo · Teknik & Ingenjör · 30 okt

Om jobbet

Sioo Wood Protection är i ett spännande och expansivt skede med ett tydligt tillväxtfokus. För att kunna ta nästa steg i vår expansion söker vi nu en Produktionsansvarig.

Du erbjuds ett utmanande arbete där det finns stora möjligheter till egen utveckling och möjlighet att påverka. Du får arbeta med högkvalitativa produkter som på många områden ligger i framkant, exempelvis inom miljöfrågor!

Tjänstebeskrivning
Som Produktionschef kommer du planera, leda samt delta i det dagliga arbetet med framställning av Sioo:s produkter. I rollen ingår även ansvar för att leveranser sker i tid, löpande inköp och kvalitetssäkring. Du kommer även medverka vid förändring och utbyggnad av produktionslinan samt ansvara för att maskinparken underhålls och servas för optimal prestanda. Teamet består av 6-8 personer och du arbetar nära ihop med gruppens teamleader.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med civilingenjörsutbildning inom exempelvis maskin- eller kemiteknik och tidigare erfarenhet av arbete i en liknande roll. Har du dessutom arbetat i processindustrin eller färgbranschen tidigare är detta meriterande. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.