Processoperatör sökes till spännande företag

Om jobbet

Om företaget

Just nu söker vi operatörer som är redo för nästa utmaning. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du först blir inhyrd hos oss på Lernia där ambitionen sedan är att du blir anställd direkt på företaget. Tveka inte att söka denna spännande tjänst redan idag!

Kundföretaget heter NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. Det är en familjeägd koncern som består av 19 bolag, med tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra tre kärnområden: Hållare, Bilkomponent och Miljöteknik. NKC arbetar för att maximera sin potential inom dessa kärnområden för framtiden. Vi strävar hela tiden för att möta eller överträffa förväntningar i alla delar av vår verksamhet, från planering och utvecklingsstadiet, genom design, tillverkning, genomförande och uppföljning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av produkttillverkning genom maskinkörning.
Vidare kommer du arbeta manuellt vad gäller att ladda maskiner samt hantering av material.

Formell kompetens

Krav för tjänsten:
  • Teknisk gymnasieutbildning, alternativt utbildning inom CNC med inriktning svarv och fräs.
  • Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Har goda IT kunskaper
  • Har humanistiska grundvärderingar och ställer självklart upp på NKCs etiska riktlinje
Meriterande:
  • Tidigare arbete inom tung tillverkningsindustri
  • Truck- och traverskort
  • Press-säkerhetsutbildning
  • Kunskap inom hydraulik
Förutsättningar att lära mätteknik, kvalitetsrutiner, miljömedvetenhet, kemikaliesäkerhet och inte minst utvecklas på sikt inom produktionsteknik.

Din bakgrund

För arbetet kävs att du har god maskinkännedom, erfarenhet av maskin- och produktritningar. Du kommer även jobba mycket med omställningar av maskiner, vilket förutsätter att du har ett tekniskt intresse. Då arbetet kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik.

Personliga egenskaper

Som person har du ett gediget tekniskt intresse, du tycker om att skruva och sätta dig in i teknisk utrustning och processer. Viljan att vara ute på "golvet". Du har vidare ett stort intresse av att arbeta med människor och tillverkning. Du tycker att det är intressant och roligt att driva förbättringsarbete och drivs av ett arbete som är utmanande och stimulerande. Du är en teamplayer som tillsammans med kollegor strävar efter att uppnå uppsatta mål. Vidare har du god kommunikativ förmåga.

Du som söker är driven och vill göra rätt ifrån dig. Du har en vilja att påverka samt har ett kritiskt öga och ser lätt ser eventuella förbättringar. Vidare blickar du gärna framåt, är lösningsorienterad och strukturerad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

3-skift, heltid, Göteborg

Tillträdesdag

Omgående/enligt överenskommelse.

Information

Du söker tjänsten på www.lernia.se och inga ansökningar tas emot via mail eller post. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Beata Jansson, beata.jansson@lernia.se. Du är välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.