Processoperatör med intresse för förbättring och kvalitet till Swedish Match

Om jobbet

Har du cirka 5-10 års erfarenhet från livsmedel-, process- och/eller tillverkningsindustri och är redo för ditt nästa kliv i karriären? Ta då möjligheten att bli processoperatör hos snustillverkaren Swedish Match! Tjänsten som processoperatör kombineras med förändring- och kvalitetsarbete och därmed blir du en viktig spelare i både beredningsavdelningen och produktionens framtida utveckling. Fabriken är placerad brevid Gullbergskajen i Göteborg och tjänsten drar igång snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Låter det intressant? Läs vidare och skicka in din ansökan så snart du kan, vi går igenom urvalet löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedish Matchs räkning en processoperatör till deras beredningsavdelning. Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer bland annat snusprodukter och på fabriken vid Gullbergskajen i Göteborg arbetar ca 300 personer under dygnets alla timmar. Till följd av nya satsningar inom e-handel och expandering söker de nu ytterligare en processoperatör med intresse för förändring och kvalitet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedish Matchs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Swedish Match.

Arbetsuppgifter

Som processoperatör kommer du att ingå i beredningsavdelningen som består av sju medarbetare med olika funktioner. Din uppgift är att planera, styra och övervaka tillverkningsprocessen av snuset och se till att allt går som planerat. Du kommer även att ansvara för provtagning samt blandning av smakämnen. För övergriplig information om snustillverkningsprocessen se filmen Från frö till dosa

Arbetet som processoperatör på Swedish Match kan beskrivas som lite av ett hantverk samtidigt som det är tekniskt avancerat. Du kommer att ha ett nära samarbete med utvecklingsavdelningen då recepthantering och testkörning av nya smaker ingår i det dagliga arbetet.

Efter att du lärt känna din roll som processoperatör på Swedish Match kommer du att successivt involveras i förbättring- och kvalitetsarbete i produktionen. Du förväntas att både själv komma med idéer på förbättringar såväl som att implementera och analysera förbättringsförslag och möjligheter.

Tjänsten som processoperatör på Swedish Match passar dig som gillar att tänka utanför boxen och är orädd för att lyfta frågor och områden till förbättring. Du vill ge det lilla extra i ditt dagliga arbete och gillar att skapa kontaktytor inom företaget. Som anställd på Swedish Match har du stora utvecklingsmöjligheter kompetensmässigt och för rätt person kan tjänsten på sikt innebära utökat processtekniskt ansvar.

Vi söker dig som
 • Har cirka 5-10 års arbetslivserfarenhet inom livsmedel-, process- och/eller tillverkningsindustri och som kan visa på dokumenterad utveckling genom utökade ansvarsområden såsom kvalitet, ledarskap etc.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
 • Har goda kunskaper i Office-paket (främst Excel och Word) då du kommer att göra beräkningar och rapporter på avvikelser och potentiella möjligheter
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva systematiskt förbättrings- och kvalitetsarbete i projektform
Som person har du ett genuint intresse för teknik och processer och att arbeta strukturerat faller sig naturligt för dig. Du älskar att skapa interna kontaktytor och samarbeten. Rollen kräver god kommunikationsförmåga samt förmåga att strukturera upp och driva processer. Du har ett flexibelt förhållningssätt och trivs i ett team med hög arbetsmoral.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstider: Rullande schema; tre veckor dagtid (06:00-14:50) följt av en vecka kvällstid och beredskap (14:30-00:00)
 • Placering: Gullbergsvass, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anna Nilsson, 031-3523375
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktområdena snus och moist snuff, övriga tobaksprodukter (cigarrer och tuggtobak) samt tändprodukter (tändstickor, tändare och kompletterande produkter). För mer information gå in på deras hemsida