Krossmaskinist

Om jobbet

NCC Industry arbetar med allt från produktion av kross- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten. Vi söker nu en Krossmaskinist till vår krossanläggning i Göteborg.

Rollen hos oss
Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete. Tjänsten innebär att man arbetar i tvåskift.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustri. Du bör vara svets- och reparationskunnig. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete är en merit.

B-körkort är ett krav. Förarbevis för lastmaskin är meriterande.

Dina egenskaper
Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och som är självgående och kreativ. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden vid behov.

Ytterligare information
Tillträde enligt överenskommelse. Heltid.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

NCC vill vara ett öppet, inkluderande företag som speglar omvärlden och bidrar till en social hållbar samhällsutveckling. Vi är övertygade om att olikheter skapar den dynamik och kreativitet som behövs för att hitta de bästa hållbara lösningarna för oss, våra kunder och för samhället i stort. Därför verkar vi för mångfald och jämställdhet på våra arbetsplatser.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Martin Cedervret, Area Manager, tfn 0702-037326. Har du frågor om urvalsprocessen är du välkommen att kontakta Karlolina Rinman Zäther, HR-Generalist, tfn 070-589 72 78. Registrera din ansökan och CV nedan. Sista ansökningsdag är 15 dec.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.