Processingenjör till PetroBio

PetroBio · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Är du på jakt efter en spännande och utvecklande tjänst på ett företag där du får vara med och påverka din egen och bolagets utveckling? Då kan tjänsten som Processingenjör hos PetroBio vara något för dig!

Tjänstebeskrivning
I rollen som Processingenjör kommer du att genomföra processtekniska beräkningar för brännare samt tillhörande system. Du medverkar i PetroBios projekt från beställning till att utrustningen överlämnas till kund. Då merparten av PetroBios produkter anpassas utifrån kundens unika behov ingår det även en del konstruktionsarbete i tjänsten. Vidare är du delaktig i kvalitetsarbetet som syftar till att genomföra ständiga förbättringar. Vid behov kommer du genomföra felsökning och hantera driftsfrågor på plats hos kund vilket innebär att resor kan förekomma i tjänsten. Du kommer även göra kundbesök tillsammans med ansvarig säljare och då stå för den tekniska expertisen.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från värmetekniska beräkningar, utformning av process system samt framställande av tekniska inköpsunderlag. Har du även erfarenhet från kvalitetsarbete, energisystem och/eller konstruktion i 3D-CAD är detta meriterande. Du behöver även goda kunskaper i Excel. Vidare tror vi att du har relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning samt minst fem års arbetslivserfarenhet.

Som person tror vi att du är öppen, positiv, flexibel, drivande samt har ett strukturerat arbetssätt. Du förstår och kan sätta dig in i kundens behov samt är införstådd i det interna projektarbetets krav på framtagande av tekniska uppgifter enligt fastställd tidplan. Du har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer samtidigt som du är van vid att driva ditt eget arbete framåt. Goda kunskaper i svenska och engelska, i så väl tal som skrift, är ett krav.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW: kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.