Prestigelös ekonomiassistent till trevligt bolag

SJR AB Göteborg · Ekonomi · 12 dec

Om jobbet

Vad innebär rollen?
I den här rollen kommer du främst och till en början att arbeta med leverantörsreskontra och framöver anta uppgifter inom kundreskontra och enklare redovisning. Du arbetar med stora flöden och ingår i ett team om fyra personer. Du är del av en mindre arbetsplats som ingår i ett större sammanhang. Evenuellt ingår resor till annan ort i Sverige de första veckorna.

Vår kund behöver ha en person på plats i mitten av januari 2017. Du kommer att arbeta som vår SJR-konsult med start omgående och under cirka sex månader. För rätt person är avsikten att uppdraget övergår i anställning hos företaget. Arbetsplatsen är belägen strax söder om Korsvägen. Arbetet sker på heltid.

Vem söker vi?
Vi söker dig med ett par eller några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent och leverantörsreskontra. Du bör ha god förståelse för debet och kredit och ha arbetat med kontoavstämningar. Även goda Excelkunskaper är av vikt. Erfarenhet av Jeeves är meriterande men viktigast är din övriga erfarenhet.

Som person är du självgående på så vis att du ser till att ta tag i saker och leta information. Du är en teamperson. Du är mån om att göra ett bra jobb och att se till att lösa uppgifter du har på ditt bord. Du är också serviceinriktad och kommunicerar enkelt med personer både på telefon och på kontoret.

Låter det som något för dig?

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Karin Fors, 031 333 54 75

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.