Om jobbet

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av montage av garageportar och dörrar men även service och reparation av garageportar.
Arbetet är omväxlande och kunder är allt från privatpersoner till bostadsrättsföreningar.
Det innebär att du kommer att ha mycket kundkontakter. Erfarenhet från liknande arbete eller att du har arbetat såsom snickare, elektriker, mekaniker eller montör är en merit. Vi välkomnar även yngre medarbetare som har gått ut gymnasiet inom bygg, fordon eller teknik och som vill vidareutveckla sina kunskaper.
Ditt arbetsområde blir Stor-Göteborg. Du har B-körkort och har tillgång till en servicebil. Du är självgående och tar eget ansvar och inser vikten av goda kundrelationer.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Är du intresserad eller har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Hans Furu 0709-24 13 14. Din ansökan skickar du till goteborg@garageportexperten.se.
Jobbfakta
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Port & Snickeri Center i Mölndal ingår i Garageportexperten som är Sveriges största leverantör av garageportar. Garageportexperten finns idag på 46 orter. Vi har Sveriges bredaste sortiment av garageportar, öppnare och dörrar.
Våra kunder är främst privatkunder och bostadsrättsföreningar. Vi växer och söker omgående montörer/servicetekniker.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var