Platschefer Mark

Om jobbet

Platschef Mark

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Kom och hjälp oss att få Västra Götaland att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Västra Götaland. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker nu erfarna platschefer till markgrupperna i Göteborg och Borås.

Här är dina nya utmaningar
Som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du medverkar vid upphandling, håller en tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen. Du har också ansvar för arbetsmiljö på projektet. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av projektchef samt övriga specialister inom NCC.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markarbeten. Du har flerårig platschefserfarenhet. Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars/metodvals för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Vi ser också att du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomi i projekt. Har du en högskoleexamen samt kunskap inom VA-arbeten ses detta som meriterande för tjänsten.

Du arbetar aktivt för att delge information och kunskap till andra medlemmar i teamet, samt har förmåga att skapa effektiva och positiva relationer till andra. Detta gäller interna likväl som externa kontakter. Förutom ett byggtekniskt kunnande är du en erfaren ledare som är bra på att dagligen leda och fördela arbetet och skapar harmoni i gruppen. Du gillar ordning och reda. Som person är du driftig, strukturerad, kommunikativ och van att hantera många parallella kontaktytor. Du är lyhörd och tar hänsyn till andra medarbetares åsikter och perspektiv samt delegerar arbetsuppgifter med utgångspunkt i medarbetarnas kunskap och förmåga. Som ledare inom NCC är du en förebild gällande vår uppförandekod, inklusive våra värderingar, samt verkar aktivt för en god arbetsmiljö

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid. Vi söker platschefer både till Göteborg och Borås med omnejd. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Torbjörn Fant, produktionschef, på telefon 031-771 51 66. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval görs löpande.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 maj

Om företaget

NCC är ett av de ledande nordiska bygg och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industri lokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt ansvarar för beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. NCC vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.