Platschef till Hydroscand Göteborg Hisingen

Om jobbet

Till vår filial i Göteborg Hisingen söker vi nu en kundorienterad platschef.

Som platschef ansvarar du för hela filialen, SlangExpress-bussarna och dess personal. Du kommer att styra och planera verksamheten så uppsatta budgetmål nås. Du skall med ett strategiskt, engagerat och tydligt ledarskap förvalta den effektivitet och positiva anda som idag råder på arbetsplatsen. Att delta i öppna hus och på externa mässor ser vi som en självklarhet.

Du skall även arbeta aktivt med företagets utveckling och bidra till att det förändras i takt med våra kunders önskemål och krav.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en av våra mest spännande regioner.

Din Profil
Du bör ha ett tekniskt intresse, se möjligheter, vara handlingskraftig och ha en affärsmässig inställning. Vi vill att du är målinriktad, har vana att arbeta med processer samt är drivande och kreativ.

Vi förutsätter att du besitter goda ledaregenskaper och har gedigen erfarenhet av personalansvar.

Du bör ha förmågan att överblicka helheten, att skapa ett gott arbetsklimat och även förmågan att engagera dina medarbetare. Att alltid sätta kunden i fokus ser vi som en självklarhet.

Ansökan
För mer information tveka inte att kontakta Pontus Nygren tel: 08-555 990 14 eller Pontus.Nygren@hydroscand.se

Din ansökan märkt Platschef Hisingen sänder du senast 2016-11-27 till Mona Frisk, Hydroscand AB, Box 401, 128 06 Sköndal.

Eller mail till: ansokningar@hydroscand.se

För mer företagsinformation besöker Du vår hemsida www.hydroscand.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Pontus Nygren, 08-555 990 14

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Familjeföretaget Hydroscand grundades 1969 i Stockholm och är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand AB har en omsättning på 730 miljoner kronor (2014) och har närmare 60 filialer i Sverige. Hydroscand Group innefattar ytterligare 115 filialer i Europa, Asien och Afrika med en omsättning på 185 miljoner Euro (2014). Verksamhetens fokus utgår från affärsidén - Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.