Platschef Anläggning - KC - Stabilisering

Om jobbet

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • har minst 5 års erfarenhet av anläggningsarbeten inom exempelvis hus, markentreprenader, rörläggning och arbeten relaterat till grundläggning.
  • byggrelaterad utbildning. Styr och regler samt elkompetens är meriterande
  • har ett stort intresse för maskiner och olika grundläggningstekniker
  • har ledarskapserfarenhet och förmågan att driva olika projekt parallellt
  • god datorvana, särskilt Excel
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Engelbertsen, 0708 - 58 23 86 på TEMP-TEAM.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Industri & Anläggning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Keller Grundläggning AB tillhör Keller Group koncernen som räknas som världens största oberoende grundläggningsföretag med en omsättning på över 15 miljarder och med verksamheter i över 40 länder. Keller Grundläggning har ansvar för den Skandinaviska marknaden med ett delägt dotterbolag i Finland. Förutom projekt i Sverige, Norge och Finland så har Keller Grundläggning utfört grundläggningar i Asien, USA, Australien och stora delar av Europa.

Keller Grundläggning är experter på jordmixning med den skandinaviska torra metoden (KC-pelarmetoden och Masstabilisering) där vi är världsledande på marknaden, både när det gäller antalet maskiner och erfarenhet. Förutom jordmixning med den torra metoden har Keller möjligheten att utföra ett 20-tal andra metoder och då framförallt Jet-injektering, Stenpelare, Grävpålar, WET-mixing, Slitsmurar och mätning med avancerad mätutrustning (även i realtid).

Keller expanderar nu verksamheten inom KC-pelare och är i behov av en platschef som självständigt kan leda våra arbetsplatser från planering till slutbesiktning. Du bör ha intresse av maskiner och ska efter en del utbildning kunna vara delaktig i att lösa tekniska problem. Arbetet innebär resor (ca. 3 dagar/vecka) eftersom arbetsplatserna finns i hela Skandinavien.