Platschef

Premier · Bygg & Hantverk · 9 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Till vår kund West Kakel & Måleri skall vi nu rekrytera en arbetsledare inom plattsättning.

Du kommer att ansvara för att driva våra plattsättningsprojekt i Göteborg och i angränsande kommuner.
Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du planerar och leder projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet.
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av West Kakel & Måleri.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har erfarenhet från likande arbete inom byggbranschen. Erfarenhet inom plattsättning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och på heltid.
Som person är du driven och social och kan se dig själv i rollen att leda ett lag av hantverkare till att våra kunder får sina förväntningar och krav uppfyllda. Du ska trivas med att ha många bollar i luften. Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor och goda arbetsvillkor.

Krav

Körkort B
Jobbfakta
Kontakt

Ring Christer Kellgren, 0707858411

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.