Plaströrssvetsare

Om jobbet

Vi söker en plaströrssvetsare som kan stumsvetsa PE-rör i olika dimensioner. Du kommer att ha ett ekipage bestående av bil, rörsläp samt stumsvetsutrustning.

Våra jobb kan vara utspridda geografiskt och det innebär att du är på resande fot under veckorna. Du får ofta själv planera jobben på plats, ordna med reservdelar vid behov och ta hand om ekipaget. Det är ett ansvarsfullt jobb som kräver att man är villig att göra det där lilla extra för att lyckas bra.

Har du tidigare erfarenhet av plaströrssvetsning så är det ett stort plus då det är den huvudsakliga sysslan. Tjänsten avser i första hand stumsvetsning av PE-rör men kan även innebära en del andra sysslor rörande styrd borrning eller rörtryckning.

Det är lämpligt om du bor i eller i närheten av Göteborg med kranskommuner.

Kvalifikationer som
krävs för
tjänsten:


BE-körkort

Erfarenhet inom anläggningsbranschen

Kan arbeta på annan ort under veckorna

Är en driven problemlösare med tekniskt intresse och praktisk erfarenhet

Är kundorienterad och samarbetsvillig

Kunna svenska flytande, i tal och skrift

Meriterande:

Erfarenhet och gärna licens för svetsning av

PE-rör

Erfarenhet inom styrd borrning eller andra schaktfria metoder.

Personliga egenskaper

Du bör vara drivande, lösningsorienterad samt vara service och kundfokuserad. Samarbetsvillig är ett ledord då du kommer att arbeta väldigt nära flera kollegor och det är viktigt att alla arbetar mot samma mål. Du bör ha ett tekniskt intresse då stora delar av jobbet innebär hantering av maskiner av olika slag.

Ansökan

Ska vara oss tillhanda senast 16/12-2016.
E-post: jobb@bab-ab.se
Tel: 031-51 30 95

Tillträde av tjänsten kan diskuteras.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

BAB Rörtryckning har över 45 års erfarenhet av schaktfri förläggning och kan idag erbjuda hela spektrumet av schaktfria tekniker. Vi har idag ca 60 anställda och har vårt huvudkontor i Hisings Backa/Göteborg, med lokalkontor i Stockholm och Malmö. Företaget växer och vi är därför i behov av ännu en medarbetare som vill vara med i gänget.


Hitta hit

Göteborgs stad Visa på karta

Visa var