Personbilsmekaniker

Om jobbet

Om rollen
Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet kommer du att arbeta med leveransservice, intervallservice samt tillbehörsmontering av Nissan personbilar. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande i din arbetsroll, vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.

Din profil
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att har goda kunskaper i engelska då en stor del av våra manualer är skrivna på engelska. Vi ser att du snabb, effektiv och flexibel. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget