Personbilsmekaniker

Om jobbet

Om rollen
Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. De varumärken du kommer att arbeta med är GM och FCA. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande i din arbetsroll, vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.

Din profil
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Mölndal
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Mikael Emanuelsson, 0725-097117

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget