Personal till underhåll av gjutformar sökes.

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kund räkning söker vi nu en person till underhåll av gjutformar. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående. Du kommer till en början bli visstidsanställd av oss på Uniflex i 6 månader och om ett gott arbete utförs finns det goda chanser till en anställning direkt hos kund.

I dina arbetsuppgifter ingår att forma modellerna (som är fyllda med sand) inför gjutningen. Du reparerar även eventuella avvikelser och ser till att formarna är i önskat skick. Om du har treverskort och NC-utbildning är detta meriterande. Arbetstiderna är belagda till 2-skift, förmiddag och eftermiddag.

Krav:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av verkstad/industri sedan tidigare
Personliga egenskaper

Vi ställer stora krav på att du är rätt som person för den här tjänsten. Som person är du en lagspelare och gillar att jobba med ständiga förbättringar. Du är även villig att lära och vill utvecklas i ditt arbete.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.