Personal och lönespecialist till Jeppesen System AB

Poolia Lön · HR & Personal · 21 dec

Om jobbet

Nu söker vi en självgående personal och lönespecialist till vår kund Jeppesen Systems AB. Kunden arbetar med att varje dag ge den mest omfattande, korrekt och aktuella navigeringsinformationen inför flyg- sjö- eller marktransporter.

Detta är ett uppdrag som beräknas starta omgående och för rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning hos kund.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som personal- och löneadministration ansvarar du för hela löneprocessen för 300 st löner. Du är även delaktig vid framtagning och uppdatering av de HR-policys som företaget har idag, registrering av ledighetsansökningar. Utöver redan nämnt kommer du att ingå i globala HR projekt där man har ett tätt samarbete med finansavdelningen.

Din placering är på kontoret i Göteborg där du är en del av ett HR Shared Service team som stöttar anställda och chefer i organisationen.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker efter dig med minst tre års erfarenhet av självständigt lönearbete. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i Hogia Lön Plus och/eller Oracels affärssystem. För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du hanterar engelskaspråket i både tal och skrift på en mycket god nivå.

Du är en analytisk person som agerar med en hög servicenivå gentemot övriga chefer och medarbetare i företaget. Självklart förstår du hur viktigt det är att vara noggrann i arbetet med löner för att undvika onödiga konsekvenser. I övrigt sätter du dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och arbetsmiljöer samt hanterar Officepaketets alla delar på en god nivå

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.