Personal- och driftansvarig till växande företag

Om jobbet

Har du ett intresse för HR och personal och vill vara med Parkeringstjänst Väst på vår fortsatta utveckling i Göteborg?

Här får du jobba med både drift- och personalfrågor på ett företag med korta beslutsvägar, där du känner alla dina kollegor och verkligen får vara med och påverka. Följ med på den fortsatta utvecklingen hos ett växande Göteborgsföretag, med hemtrevliga lokaler i expanderande stadsdelen Kville.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Parkeringstjänst Väst är ett parkeringsbolag under stark tillväxt, där du får vara med på den spännande resan framåt. I denna helt nya tjänst som personal- och driftansvarig får du en omväxlande och bred roll där ingen dag är den andra lik. Du kommer forma din roll från grunden och får ett stort inflytande när det gäller att utveckla arbetet med personalfrågor.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Generella HR-frågor såsom rekrytering, rehabärenden och fackliga förhandlingar
  • Fortsatt utveckling av personalpolicys och värdegrund
  • Schemaläggning
  • Personalledning
  • Inköp
  • Ansvar för drift och underhåll
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du har ett helhetsansvar för personalen i företaget, där du ansvarar för drift, inköp och personalledning. Till din hjälp har du en drifttekniker samt tre gruppledare som ansvarar för att leda och fördela det dagliga arbetet. Du kommer främst fungera som ett stöd och bollplank åt dem men givetvis också vara beredd att hoppa in och hjälpa till där det behövs.

Du kommer till stor del få bygga upp en HR-funktion på företaget där du bidrar med dina idéer och din kompetens. Tjänsten är helt ny och eftersom Parkeringstjänst Väst växer ordentligt kommer din roll växa och formas med företaget.

VEM ÄR DU?

I rollen förväntas du självständigt komma in med egna förslag och idéer och självständigt kunna driva personalfrågor, vi ser därför att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god kunskap om gällande lagstiftning och erfarenhet av att arbeta självständigt med fackliga förhandlingar, rehabärenden, rekrytering, schemaläggning och liknande. Eventuellt har du akademisk utbildning inom personalområdet, men du kan också ha fått motsvarande kunskaper genom tidigare erfarenheter.

Eftersom du själv kommer få bygga upp din tjänst och skapa nya processer ser vi att du har en tydlig struktur i ditt arbete. Då det är en bred roll behöver du vara prestigelös och inte rädd att hugga i där det behövs. Du är rättvis, rak och tydlig i din kommunikation, där du inte är rädd för att ta och förmedla beslut, samtidigt som du trivs i den familjära företagskultur som råder.

Du kommer ansvara för drift och inköp, varför vi ser att du är tekniskt lagd och har ett intresse för nya lösningar för exempelvis parkeringsautomater, mobiler och handdatorer. Du har goda allmänna IT-kunskaper och är bekväm med Office-paketet, samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Har du erfarenhet från andra parkeringsbolag ser vi det som meriterande, du kan också med fördel ha arbetat på bevakningsbolag alternativt inom logistik eller liknande branscher. Att du har relevanta kunskaper med dig och känner dig träffad av beskrivningen ser vi dock som mycket viktigare än branschkunskap.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
HR-administration

Ring Sofia Feldt, 031-7612221

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.