PEAB Bostad söker en kundansvarig inom sälj och marknad

Om jobbet

Som kundansvarig har du en viktig roll för Peabs kunder där du under köp- och inflyttningsprocess ansvarar för att tillhandahålla och ge information och service genom hela byggprocessen. Har du tidigare utbildning alternativt erfarenhet inom branschen? Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom en av Sveriges största bostadsutvecklare och du erbjuds här en bred och kundorienterad roll. Organisationen präglas av ett högt engagemang och tydlig strävan att gå från störst till bäst. Låter detta som din nästa arbetsgivare? Sök redan idag, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Peab Bostad expanderar och söker nu ytterligare en kundansvarig till region Väst.

Peab Bostad förvärvar, utvecklar, producerar, säljer och förvaltar bostäder på den svenska, norska och finska marknaden. Peab Bostad har en omsättning på ca 5 miljarder och har 150 medarbetare.

Rollen som kundansvarig är bred där du får träffa många olika typer av människor och ha både interna och externa kontaktytor. Du kommer vara delaktig i bostadsprojekt runt om i region Väst och ansvara för att ge ett professionellt bemötande, rätt information och service till Peabs kunder och intressenter. En bostadsaffär är ofta en av de största affärerna som en privatperson genomför och som kundansvarig har du en viktig roll i denna köp- och inflyttningsprocess genom att tillhandahålla och ge information och service genom hela byggprocessen. Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom en av Sveriges största bostadsutvecklare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Peab Bostads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Peab Bostad.

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig kommer du främst att arbeta med Peabs bostadsprojekt i delarna säljstart, tillval och inflyttning. Under byggprojektet har du kontakt med många olika typer av partners såsom produktion, projektledare, mäklare samt marknadskoordinatorer där du kommer vara första kontaktperson mot kund. I tjänsten ingår att administrera projektet i Vitec och att ansvara för tillvalsprocessen.

Du kommer till exempel att:
 • Vara kontaktperson mot kund för de byggprojekt du är delaktig i
 • Hålla i tillvalsmöten med kund
 • Ansvara för inflyttning och tillträdesdatum
 • Författa informationsbrev till kunderna
 • Ansvara för inredningsbroschyr
 • Bistå mäklare vid säljstarter
Vi söker dig som
 • Har relevant eftergymnasial utbildning mot exempelvis ekonomi, marknadsföring och/eller fastighets- eller byggbranschen, alternativt väger upp avsaknad utbildning med minst tre års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet inom service-, sälj- och/eller marknad från en relevant bransch
 • Har god datavana och därmed tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem
 • Har möjlighet att arbeta flexibla tider då exempelvis kundaktiviteter kan ske både under kvällstid samt helger
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har arbetat inom fastighets- eller byggbranschen tidigare och förslagsvis då har erfarenhet inom bygg, kök, kakel och klinkers. Har du dessutom kunskaper inom ekonomi, juridik och/eller marknadsföring ser vi även detta som meriterande.

För att lyckas i rollen är du som person relationsskapande mot dina kunder, du agerar utåtriktat och har ett serviceinriktat beteende. Vi ser även att du är initiativtagande och har en förmåga att se vad som behöver göras för att uppnå önskade resultat. Då du även kommer ha många interna kontaktytor ser vi även att du har en bra samarbetsförmåga. Slutligen ställer den administrativa delen av rollen krav på förmåga att arbeta strukturerat.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Göteborg med resor inom region Väst
 • Kontaktuppgifter: Filippa Lundgren, filippa.lundgren@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Peab vision är att vara Nordens hållbara samhällsbyggare. Att bygga för framtiden innebär att det som Peab bygger idag även ska klara av morgondagens krav på god etik och ett genomtänkt miljöarbete. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle? Då är Peab en arbetsgivare för dig!