Parkeringsvakt med frihet under ansvar på växande företag

Om jobbet

Som parkeringsvakt hos Parkeringstjänst Väst i Göteborg får du ett fritt och rörligt arbete med en trygg anställning

Gillar du att vara ute och röra på dig under din arbetsdag? Brukar du trivas bäst när du får mycket frihet under ansvar? Sök jobbet som parkeringsvakt hos Parkeringstjänst Väst och bli en del i det härliga teamet på ett familjärt och växande Göteborgsföretag. Utbildning får du på plats så här är dina egenskaper och din potential viktigare än tidigare erfarenheter!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Jobbet som parkeringsvakt är ett fritt och rörligt arbete, där du har varierande men tydliga arbetsuppgifter och får vara ute och röra på dig under ditt arbetspass. Du har en viktig roll där du inte bara bidrar till nöjda kunder utan även en ökad trafiksäkerhet.

Hos Parkeringstjänst Väst får du en trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner inklusive friskvårdsbidrag, företagshälsovård, konferensresor och andra personalaktiviteter. Du får en gedigen introduktion under dina första arbetsveckor samt löpande utbildningar under din anställning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som parkeringsvakt blir några av dina arbetsuppgifter:
  • Parkeringsövervakning, med självständigt ansvar för ditt eget distrikt
  • Service av P-automater, t.ex. fylla på biljetter
  • Montering av vägmärken och skyltar
  • Kontakt med Parkeringstjänsts uppdragsgivare
  • Informera om parkeringsregler, vägmärken och andra trafikbestämmelser
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Din arbetsdag börjar på vårt hemtrevliga kontor i Kville på centrala Hisingen. Där möter du upp dina kollegor och tillsammans med din gruppledare planerar ni arbetsdagen innan du kör ut till ditt distrikt.

Under ditt arbetspass ansvarar du självständigt för att lägga upp din rutt så att alla parkeringar bevakas. Du tar även emot telefonsamtal med rapportering av felparkeringar eller fel på parkeringsautomater, vilket du antingen själv åtgärdar eller hänvisar till rätt person.

Arbetstiderna varierar och kan fördelas på alla veckodagar mellan kl 06.30-01.00, samt varannan helg. Det finns möjlighet att jobba antingen heltid eller 75%, ange gärna i din ansökan om du främst är intresserad av hel- eller deltidsjobb.

Lön enligt gällande kollektivavtal är 24 648 kr/månad för heltid, ob-tillägg tillkommer.

VEM ÄR DU?

Som parkeringsvakt kommer du utbildas från grunden, därför ser vi att dina personliga egenskaper och inställning är viktigare än vad du jobbat med tidigare. Våra medarbetare kommer från olika bakgrunder, kanske är du telefonförsäljare, vårdbiträde, administratör eller chaufför. Vi ser till din potential snarare än dina tidigare erfarenheter!

För att kunna söka jobbet behöver du dock ha:
  • B-körkort, för att på egen hand kunna ta dig runt i ditt distrikt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, då jobbet innebär mycket kontakt med både uppdragsgivare och allmänheten
  • God datorvana, samt vana att använda smartphones / handdatorer
Vi söker dig som är självgående och gärna lite tävlingsinriktad, då du kommer lägga upp ditt arbete på egen hand och själv ska kunna se till att ditt jobb blir utfört så väl som möjligt. Du har ett stort fokus på service, samtidigt som du har skinn på näsan och kan stå på dig.

Du bör ha god fysik då du är ute och rör på dig under hela arbetspassen, samt ha möjlighet att ta dig till och från arbetsplatsen tidiga morgnar och nattetid.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Säkerhet & Skydd
Underkategori
Transport
Bevakning

Ring Sofia Feldt, 031-7612221

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.