Påbyggare till Hulthéns i Lindome

Om jobbet

Hulthéns startade i Lindome 1987 och har etablerat sig som en given aktör inom tillverkning/reparation av lastväxlarflak och containrar. Med sin expertis erbjuder Hulthéns kundanpassade lösningar och tjänster som präglas av hög kvalitet och service. Under åren har verksamheten breddat sin kundkrets och man samarbetar idag med bl.a. entreprenader, åkerier samt aktörer inom återvinning och renhållning.

Hulthéns fortsätter att växa och står inför en kommande utbyggnad av verksamheten i Lindome. Fokus ligger på att utveckla produktionen av lastbilsflak för att i slutändan kunna erbjuda helt egentillverkade produkter. Nu söker man tillsammans med LN Personal en påbyggare för start omgående.

Denna rekrytering är ett samarbete mellan Hulthéns och LN Personal. Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jenny Larsson på jenny@lnpersonal.se eller tel. 0707-60 05 97.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från svetsyrket. Du arbetar idag med tunga fordon som påbyggare eller har stor erfarenhet av det från tidigare arbetsplatser. Som person är du flexibel och initiativtagande och du trivs med att ta dig an nya utmaningar. För att lyckas i tjänsten bör du vara självgående, ha en positiv inställning samt vara en lagspelare som samarbetar bra med andra.

Då tunga lyft förekommer ser vi att du är i god fysisk form.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.

Start: Enligt ök
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-fre 7-16
Uppdragstyp: 6 månaders visstidsanställning som konsult via LN Personal, därefter anställning hos kund.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med både kunder och konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. På LN Personal har vi själva erfarenhet från många olika tjänsteområden vilket gör att vi hittar rätt person till rätt plats i rätt tid. Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi år 2013 utsetts till årets Gasell av Dagens Industri.

Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas via telefon.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.