Har du svetsat inom fordonsindustrin och vill jobba som påbyggare?

Om jobbet

Har du tillverkat lastbilsflak sen tidigare? Då är det dig vi söker till Hulthéns.

Hulthéns fortsätter att växa och står inför en kommande utbyggnad av verksamheten i Lindome. Fokus ligger på att utveckla produktionen av lastbilsflak för att i slutändan kunna erbjuda helt egentillverkade produkter. Nu söker man tillsammans med LN Personal en påbyggare för start omgående.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från svetsyrket. Du arbetar idag med tunga fordon som påbyggare eller har stor erfarenhet av det från tidigare arbetsplatser. Som person är du flexibel och initiativtagande och du trivs med att ta dig an nya utmaningar. För att lyckas i tjänsten bör du vara självgående, ha en positiv inställning samt vara en lagspelare som samarbetar bra med andra.

Då tunga lyft förekommer ser vi att du är i god fysisk form.

Start: Enligt ök
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-fre 7-16
Uppdragstyp: 6 månaders visstidsanställning som konsult via LN Personal, därefter anställning hos kund.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Jobbfakta
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 apr

Om företaget

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.