Övrigt: Tillverkning/Produktion

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vår kund ELSTA har stått till ert förfogande sedan 1988.

De har erfarenhet från leveranser i hela Europa, detta har gett dem gedigen kunskap om allt från lokala regler till hur projekt måste bedrivas.

De tillhandahåller kompletta lösningar inom elförsörjning och industriell automation för kraftvärmeindustri, miljöteknikföretag och gruvindustri.
Enkelt uttryckt: DEM FÅR DET ATT FUNGERA!

Nu söker ELSTA i Borås, en robotoperatör inom punkt svets. Tjänsten kommer till en början att vara i Göteborg. Tjänsten kan komma att innebära resor.

Arbetet innebär att man jobbar med cykeltidsoptimering, materialhantering m.m.
Tjänsten är omgående, så var inte sen med att skicka in din ansökan då intevjuer kommer ske löpande.

Kvalifikationer

För att vara den perfekta medarbetaren för Elstad skall du kunna programera i ABB Robot IRC5 samt ha många års erfarenhet.
Du får gärna komma från fordonsindustrin, men det är inget krav. Meriterande är att du tidigare arbetat med lackering.
Som person ser vi att du är flexibel, lösningsorienterad och alltid sätter kunden i första fokus.

Vi kommer att arbeta löpande med intervjuer så vänta inte med att skicka din ansökan till oss via vår hemsida www.premier.se

Krav

Programmering - ABB IRC5
Jobbfakta
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.