Orderplockare sökes till kund i Västra Frölunda

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker heltidspersonal till lagerkund i Västra Frölunda.

Företaget arbetar med en samling välkända märken inom inredning. På lagret samarbetar man med de butiker som är återförsäljare av dessa varumärken. Lagerarbetet innefattar att plocka/packa ordrar, inleverans, containerlossning, truckkörning med mera. Arbetet är fysiskt och tempofyllt.

Det är av stor vikt att ordrarna är korrekt plockade och att de kommer fram i rätt tid till återförsäljarna. Därav värdesätts både noggrannhet och tempo för den här tjänsten.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på företag som är inriktat på inredning och som vill arbeta fysiskt på lager!

Krav för tjänsten:
- Truckkort A och B (A1-A4, B1-B6)

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av orderplock

Passar beskrivningen in på dig är du varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Personliga egenskaper

Förmågan att kombinera noggrannhet med tempo är oslagbar och en förutsättning för att lyckas i rollen.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.