Modern Elteknik söker orderplockare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Till våra kund i Göteborg, Modern Elteknik, söker vi nu ytterligare en orderplockare. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att plocka ihop samt paketera varor för utleverans utefter en plocklista. Goda chanser till anställning hos kund.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av lager och logistik samt kunskaper inom el. Det är meriterande om du har el-utbildning i grunden från gymnasiet eller likvärdigt. Du ska trivas med att arbeta i en självständig roll som ställer stora krav på såväl produktkännedom som noggrannhet. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt vana att arbeta i Excel. . Att du är en lagspelare som är lätt att ha att göra med ser vi som självklart.

Krav

Körkort B
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal och skrift.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Christer Kellgren, 0707858411

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 apr

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.