Orderadministratör med erfarenhet av SAP

Om jobbet

Brinner du för administrativa uppgifter och trivs i en serviceinriktad roll? Vi söker en SAP-kunnig orderadministratör för längre uppdrag i Göteborg.

Hos ett av våra kundföretag med placering i Göteborg söker vi för omgående start en självgående orderadministratör som kan stötta upp med administrativa uppgifter inom orderhantering samt kund- och leverantörskontakter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som trivs med administration, service och SAP kan vi erbjuda dig ett roligt uppdrag som sträcker sig ett år framåt. Du kommer arbeta i ett teknikdrivet företag med kompetenta kollegor.

Då detta är ett konsultuppdrag via TNG arbetar du också tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du stötta upp med administrativa uppgifter inom orderhantering samt kund- och leverantörskontakter.

Rollen innebär också

Detta är ett heltidsuppdrag där du blir anställd som konsult av oss på TNG. Startdatum är så snart som möjligt och uppdraget är inledningsvis på ca 1 år. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka din ansökan redan idag!

VEM ÄR DU?

För att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna måste du ha tidigare erfarenhet från en administrativ roll. Har du även erfarenhet av orderhantering och serviceroller med kund- och/eller leverantörskontakter ser vi det som meriterande.

I rollen som orderadministratör behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Du är också en van användare av MS Office, och affärssystemet SAP.

Personliga egenskaper vi efterfrågar är analytisk, affärsmedveten, kundorienterad, kvalitetsmedveten samt god samarbetsförmåga.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Rebecca Hallberg, 031-7612229

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.