Operatör till AGA Gas Stenungsund

Om jobbet

Operatör till luftgasfabriken i Stenungsund

AGA i Sverige ingår i Linde Group, Region Europe North, där också övriga nordiska länder och Baltikum ingår. Drivna av ett entreprenörskap arbetar vi ständigt med nya, högkvalitativa produkter och processer. Med en avancerad gasteknik gör vi det möjligt för våra kunder att öka såväl lönsamhet som säkerhet och kvalitet samtidigt som miljön skyddas. Läs mer på www.aga.com

I Stenungsund har AGA Gas tre stycken luftgasfabriker och en CO2 fabrik. Vi söker nu en operatör till anläggningen. Fabrikerna körs kontinuerligt året om och har rörledningsleveranser till kunder i industriområdet samt flytande luftgaser till andra interna och externa kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Stenungsundsanläggningen styrs processmässigt gällande styrning och optimering av AGA ROC i Avesta under normala omständigheter. Vid normal drift arbetar du med analyser, förebyggande och avhjälpande underhåll samt att kommunicera driftförhållanden med extern driftcentral. I rollen ska du även kunna stoppa processerna och utföra underhållsarbete, samt kunna ta över drift och vidta åtgärder vid driftsstörningar. Du arbetar även löpande med att föreslå förbättringar som överensstämmer med anläggningens säkerhet, miljö och effektivitet. Du kommer även att kommunicera med myndigheter, interna och externa kunder.

Din erfarenhet och utbildning:
Vi tror att du har någon teknisk utbildning och flerårig erfarenhet från processindustrin.
Kunskap inom området styrsystem och analys är önskvärt. För tjänsten är även kunskap inom SAP underhållssystem meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska som är vårt koncernspråk.
Arbetet bedrivs i kontinuerligt 5-skift med ensamarbete på kvällar, nätter samt helger.

Dina personliga egenskaper:
Vi söker dig som självständigt kan planera och organisera många olika uppgifter samtidigt och har lätt för att samarbeta. Du är analytisk och resultatmedveten med förmåga att snabbt fatta välgrundade beslut.
För att lyckas i rollen är du stresstålig och positivt inställd till att arbeta i en verksamhet där engagemang, framåtsträvande och laganda värderas högt.

Facklig företrädare är Lars-Åke Larsson, 0303-224460 eller 0706-6675960

I denna rekrytering samarbetar AGA Gas med Badenoch & Clark som är en del av Adecco Group. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Marthe Viberg på 0300-688563 eller marthe.viberg@badenochandclark.se. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden så skicka in CV samt personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 4 november.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget