Operativ inköpare till internationell koncern

Om jobbet

Vi söker en Operativ Inköpare med ett par års erfarenhet inom yrket. Trivs du i en internationell miljö där mycket är på gång och du får möjlighet att bidra till resultat och utveckling? Läs då vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en operativ inköpare på heltid. Tjänsten är ett föräldravikariat på 14 månader, men det finns goda chanser till förlängning därefter. Starten för tjänsten är planerad till januari 2017.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Operativ Inköpare kommer du främst att fokusera på inköp inom packaging och facility management. I rollen har du ett nära samarbete med intressenter både internt och externt för att kunna genomföra processerna.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i löpande projekt tillsammans med stakeholders
 • Förhandla samt underhålla avtal och överenskommelser med leverantörer
 • Hantera offertförfrågningar som sker utefter förutbestämda ramverk inom organisationen
 • Stötta inblandade intressenter (bland annat stakeholders) i olika processer och projekt vilket innebär fysiska möten samt kontakt via telefon och mail
 • Vid behov stötta chefen på avdelningen
Vi söker dig som
 • Har studerat relevant utbildning högskola/universitet alternativt på KY/YH
 • Besitter 2-4 års praktisk erfarenhet inom inköp vilket innebär att du har god förståelse för processer
 • Har erfarenhet av att arbeta i projektform, antingen har du drivit projekt eller varit delaktig
 • Innehar mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal och skrift, då kommunikationen sker på båda språken
Det är meriterande om du har arbetat med inköp inom industribranschen tidigare.

Som person är du kommunikativ och engagerad när du arbetar. Du har ett starkt affärsfokus och en förmåga att kunna omsätta strategi till handling. Vidare är du organiserad och proaktiv i ditt arbetssätt, du har lätt för att skapa relationer och tycker om att se resultat på det du gör. Du trivs att samarbeta med kollegor samtidigt som du är självgående.

Övrig information
 • Start: Januari 2017
 • Omfattning: Heltid, 14 månader med chans till överrekrytering därefter
 • Placering: Göteborg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.