Områdesansvarig säljare till resande team!

Om jobbet

Om företaget
Face2face jobbar med flera stora uppdragsgivare och driver olika projekt och genomför försäljningskampanjer på uppdrag från några av världens starkaste varumärken. Våra kampanjer skapar mätbara resultat och genererar i word-of-mouth. Vi finns idag på en bred internationell marknad med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors, Zürich, Bryssel och New York. Byrån grundades i Norge 1999 och startade i Sverige år 2003.

Om tjänsten
Vill du bli en del av ett ungt och engagerat team med stort driv?

Nu expanderar vi och söker därför nya drivna säljare till vår Teliakampanj. Vi ska ta nästa steg och bygga vidare på vår framgångsrika kampanj där vi jobbar med försäljning av öppen fiber i samarbete med Telia.

Som säljare hos oss ansvarar du över en egen kundbas bestående av privatkunder, från första kundmöte till avtalsskrivning. Vi genomför en rad olika aktiviteter parallellt med er försäljning, så som event, informationsmöten och direktutskick via post till kunden, allt för att underlätta din försäljning.

Vi jobbar väldigt aktivt med individuell coachning och uppföljning från duktiga ledare med lång erfarenhet i branschen för att uppmuntra din utveckling inom säljyrket. Det finns även mycket goda möjligheter att avancera inom företaget.

Om du börjar jobba som säljare i Face2face kommer du bli en del av ett engagerat team med stort driv. Du blir samtidigt en del av vår unga och energiska arbetsmiljö. Vi anser att med rätt driv och inställning kan man gå hur långt som helst!

Din profil:
  • Lärovillig och engagerad
  • Målinriktad och driven
  • Motiveras av personlig utveckling och att tjäna pengar
Vi erbjuder:
  • Ett mycket gott förarbete innan ditt möte med kund för att förenkla din försäljning
  • Försäljning av en aktuell produkt med hög försäljningsprocent
  • Coachning och uppföljning
  • Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Fast marknadsmässig lön samt provision
För att trivas i rollen ser vi även att du är orädd och social och hela tiden tänker framåt. Är du dessutom en person som gillar att jobba på en energifull arbetsplats där egen utveckling värderas högt då är du rätt person för oss.
Vi ser mer till din personlighet än tidigare erfarenhet så tveka inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Uddevalla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget


Hitta hit

Uddevalla Visa på karta

Visa var