Nyutexaminerad Elkonstruktör sökes till konsultbolag

Om jobbet

Har du en teknisk utbildning inom el och är redo att starta din karriär som Elingenjör? Vill du arbeta på ett konsultbolag med spännande projekt och härliga kollegor? Då kanske rollen som Nyutexaminerad Elkonstruktör är något för dig!

Urval ser löpande, skicka din ansökan idag eller tipsa en kompis. Välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Elkonstruktör blir din främsta arbetsuppgift att projektera elinstallationer i olika byggnader. Som nyutexaminerad kommer du att arbeta med kanalisation och kabeldimensionering. Vidare kommer du även att arbeta med belysning, el-kraft, signaler, passagekontrollsystem och brandlarm. Du kommer att ha flera projekt parallellt med varandra och arbeta på vår kunds kontor i centrala Göteborg.

Som Elkonstruktör tillhör du avdelningen Buildings som består av 50 personer, indelade i två grupper med inriktning el/tele. Företaget sitter i ljusa lokaler med promenadavstånd till Centralstationen i Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som i grunden har en elteknisk gymnasieutbildning, och sedan vidareutbildat dig inom området. Vi tror att du är i början av din karriär och är redo att ta dig an arbetslivets utmaningar. Har du dessutom arbetat som elektriker är detta ett stort plus i kanten, men inget krav.

Krav:
  • Högskole- eller Yrkeshögskoleutbildning inom el
  • Svenska och engelska
Meriterande:
  • Elteknisk gymnasieutbildning
  • Arbetslivserfarenhet som elektriker
  • Kunskaper i Revit, AutoCad eller ElproCAD
  • Körkort B
För att trivas med tjänsten som El-konstruktör tror vi att du har ett stort intresse för el/tele och teknik. Då du kommer att ha ett nära samarbete med både kunder och kollegor ser vi att du är en ödmjuk och positiv person, med en god social förmåga.

Villkor

Start: Januari eller enl. ö k
Omfattning: Heltid
Placering: Centrala Göteborg

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sandra Svensson, 0735168977

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vår kund erbjuder tekniska konsulttjänster till deras kunder som återfinns inom Bygg och fastighet, Energi, Industri samt Infrastruktur. De är involverade i allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.