Nyutbildad elektriker sökes till stort företag i Göteborg

Om jobbet

Är du en nyutbildad elektriker som vill få chansen att arbeta på ett stort och välkänt företag i Göteborg? Tycker du om att ta ansvar och är serviceinriktad? Då är detta rätt tjänst för dig. Tveka inte att söka. Urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som elektriker hos vår kund kommer du arbeta med olika typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar och nybyggnation. Du kommer få en personlig introduktionsplan så att du kan förbereda dig för ditt arbete. I rollen som elektriker kommer du arbeta främst i utomhusmiljöer. Vår kund har sina kunder runt om i länet och det kan innebära en del resor. Du kommer som elektriker vara ansiktet utåt både mot kund samt allmänheten.

Din profil

För att kunna jobba som elektriker hos vår kund krävs det att du har en elektrikerutbildning på lägst gymnasienivå. Körkort B är också ett krav samt att du kan kommunicera på svenska och engelska. Har du C-körkort, utbildningar för säkerhet på väg och/eller ESA så är detta meriterande.

Som person ser vi att du är serviceinriktad då du jobbar mycket mot kund men också mot allmänheten. Du är nyfiken och intresserad av det jobb du ska utföra. Det är viktigt att du är ansvarstagande och trivs i att arbeta i team.

Skallkrav:
  • Elektrikerutbildning, lägst gymnasienivå
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort C
  • Utbildningar för säkerhet på väg
  • ESA
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Arbetstider: 07-16
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Elin Ylander, 0735168980

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Vår kund har ett helhetsansvar för belysningsanläggningar mot kommuner, industrier, byggbolag, fastigheter, entreprenader samt nät-och energibolag. Företaget agerar i hela Sverige och har flera divisioner och avdelningar som ständigt expanderar, vilket ger dig möjlighet att alltid vidareutvecklas och ta nya karriärmöjligheter. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.