Nyexaminerad elektroingenjör till företag inom medicinteknik

Om jobbet

Vill du arbeta med något som är givande och som skapar en enklare vardag för hörselnedsatta? Har du en utbildning inom elektronik och vill ha ett arbete där du har stora möjligheter att utvecklas? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Vi söker för kunds räkning en elektroingenjör som är intresserad av medicinteknik och som vill ha en varierande vardag.

Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vi tar också gärna emot tips på kandidater som passar in på profilen. Varmt välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Som elektroingenjör hos vår kund är din vardag varierande. Du arbetar tätt tillsammans med embeddedutvecklare och projektledare i projekt som bidrar till en enklare vardag för hörselnedsatta. Arbetsuppgifterna kommer till stor del bestå av test och verifiering där du är med och utvecklar vår kunds automatiserade testverktyg. I rollen har du också kundkontakt i form av support där mycket sköts via mail och telefon men även kundbesök kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
 • Test och verifiering av kod för vår kunds produkter.
 • Utveckling av automatiserat testverktyg.
 • Utvecklingsarbete och programmering i C, C++ samt Python.
 • Datainsamling och algoritmutveckling.
 • Kundsupport och kundbesök.
 • Dokumentation och rapportering.
Din profil

Är du vår kunds nästa elektroingenjör?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
 • Har en utbildning inom elektroteknik (YH, högskole-, civilingenjör).
 • Kommunicerar flytande på svenska och engelska.
 • Har grundläggande kunskaper inom C och/eller C++.
Det är meriterande om du:
 • Har kunskap inom BLE (Bluetooth Low Energy).
 • Har kunskap inom sensorteknologi.
 • Har kunskap inom Matlab.
 • Har kunskap inom Python.
Som person ser vi att du är strukturerad och driven. Eftersom du kommer tillhöra en mindre grupp ser vi också att du kommer med egna idéer, förslag och framför allt vill vara med och påverka. Du är också social och gillar att ha kundkontakt.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vi tar också gärna emot tips på kandidater som passar in på profilen. Varmt välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sofia Haugland Persson, 0735168990

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Vår kund har lång erfarenhet av hörselskydd och hörselhjälpmedel. Det är svenskt företag med viss tillverkning och utveckling utomlands. Till deras kontor i Göteborg söker de nu en nyexaminerad elektroingenjör som kommer bli en del av ett utvecklingsteam med många nya spännande projekt på gång. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Vår kund erbjuder dig att bli en del av nya spännande projekt i en föränderlig miljö inom medicinteknik där du är med och påverkar utvecklingsarbetet. I denna roll är du med och utvecklar en bättre vardag för hörselnedsatta personer.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.