Nyexad maskiningenjör till fordonsutvecklare

Om jobbet

Är du intresserad av att arbeta som beredare inom fordonsbranschen? Då kan det vara dig vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Som nyexaminerad maskiningenjör hos vår kund kommer du att arbeta med beredning och simulering. Du kommer att arbeta på beredningsavdelningen som ansvarar för chassi, powertrain, interiör, exteriör samt el. Som beredare har du ett nära samarbete med konstruktionsavdelningen och du arbetar med att följa upp och testa under produktutvecklingsprocessen. I rollen som beredare ingår med jämna mellanrum resor till vår kunds fabriker i Kina.

Som nyexaminerad maskiningenjör kommer du inledningsvis att ha arbetsuppgifter som gör att du lär dig grunden i rollen som beredare. Du kommer att bli del av ett team med olika bakgrund och erfarenhet. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten som beredare krävs att du är utbildad maskiningenjör. Då du kommer att bli del av ett internationellt företag och resa i tjänsten ser vi det som nödvändigt att du kan engelska samt att din livssituation tillåter dig att vara på resande fot med jämna mellanrum. Vi ser det som meriterande ifall du har erfarenhet av montering eller produktionslina samt om du har kunskap inom CATIA eller Pro Engineer. Talar du svenska eller kinesiska är även det ett plus.

Skallkrav:
  • Högskole-/civilingenjörsexamen i maskinteknik
  • Engelska
  • Resbar
Meriterande:
  • Har arbetslivserfarenhet från montering, produktionslina eller liknande praktiskt arbete
  • CATIA eller Pro Engineer
  • Svenska eller kinesiska
Är du strukturerad och hungrig på att lära? Då är det stor sannolikhet att du är den vi söker.

Villkor

Start: November
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Placering: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Forskning & Utveckling
Kontakt

Ring Sanna Andrén, 0723018983

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är ett utvecklingsbolag med forsknings- och utvecklingscenter i Göteborg. I centret utvecklas en ny modulär arkitektur och en uppsättning komponenter för framtida bilar i C-D-segmentet.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.