Nyexad Javautvecklare

Academic Work · Data & IT · 29 jan

Om jobbet

Är du nyexaminerad civilingenjör alternativt har något års erfarenhet av javautveckling? Vill fortsätta din karriär i ett företag som expanderar och ger dig möjligheten att utvecklas tillsammans med företaget?

Information om uppdraget

Academic Work söker för Caleos räkning en Javautvecklare. Caleo är ett dotterbolag i CLX Communications koncernen, ett bolag noterat på Stockholmsbörsen med stor mängd namnkunninga internationella kunder. Caleo specialicerar sig på flexibla och funktionsrika system för abonnemangshantering och fakturering med data/telekombolag som främsta kunder. Kontoret ligger i centrala Göteborg. Här kommer du att få möjligheten att arbeta i team och i projekt mot internationella kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund till en början. Vår kund och Academic Works intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kompetensutveckling: Som systemutvecklare/programmerare på Academic Work erhåller du var sjätte månad en utbildningsvoucher som berättigar dig till 5 dagars lärarledd utbildning hos vår utbildningspartner www.cornerstone.se
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter
  • Är civilingenjör alternativt 6 månader - 3 års erfarenhet
  • Kunskaper i SQL och Java
Tillsammans med ett starkt team kommer du kommer att arbeta med design, utveckling och testning av företagets mjukvaruprodukt. Till en början finns det mycket stöd att tillgå från kollegor som sitter i liknande tjänster för att sedan gå över till att jobba mer självgående.

Vi söker dig som

Du är en driven och ambitiös person som verkligen gillar att utveckla. Vi tror att du drivs av möjligheten att bli bättre och växa i din roll. Vidare är den sociala delen på en arbetsplats något du värdesätter. Vi tror också att du ser dig själv som en problemlösare.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
  • START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid
  • UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider
  • PLATS: Södra Gubberogatan, Göteborg
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Academic Work söker för Caleos räkning en Javautvecklare. Caleo är ett dotterbolag i CLX Networks koncernen, ett bolag noterat på Stockholmsbörsen med stor mängd namnkunninga internationella kunder. Caleo specialicerar sig på flexibla och funktionsrika system för abonnemangshantering och fakturering med data/telekombolag som främsta kunder.