Nyexad embedded ingenjör till fordonsutvecklare!

Om jobbet

Är du nyexad inom Data/IT, elektro eller teknisk fysik och intresserad av ett händelserikt arbete? Läs vidare om rollen som Mjukvaruansvarig och ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruansvarig hos vårt kundföretag kommer du ha ett händelserikt arbete. Du kommer att ansvara för kravhantering av mjukvara, vilket oftast innebär flera olika mindre elektriska system. Under en vanlig vecka kommer du bland annat att ha möten med leverantör, följa upp problemlösning samt skriva specifikationer. Rollen kan liknas vid en projektledares arbete bland annat då den ställer krav på god kommunikationsförmåga. Du kommer till viss del även att delta i provningsavdelningens arbete där provning sker i testfordon. I tjänsten ingår resor till Kina och Europa.

Du kommer att bli del av en internationell grupp med olika bakgrund och erfarenhet. Dina erfarna kollegor kommer hjälpa dig att komma in i din nya roll som mjukvaruansvarig och i takt med att du utvecklas kommer du även att få ta allt mer ansvar.

Din profil

För rollen som mjukvaruansvarig söker vi dig med en högskole- eller civilingenjörsexamen inom Data/IT, elektro eller teknisk fysik. Du har grundkunskap i programmering och el, körkort B samt ett intresse för bilar. Eftersom resor till bl a Kina sker ett par gånger per år är det nödvändigt att du är resbar.
Vi ser det även som ett plus ifall du kan svenska/kinesiska eller känner till CAN, LIN, Electra, Teamcenter eller Autosar.

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom data/it, elektro eller teknisk fysik
  • Körkort B
  • Engelska
  • Grundkunskap i programmering
  • Grundkunskap i el
  • Resbar
  • Intresse för bilar
Meriterande:
  • Svenska
  • Kinesiska
  • Känner till CAN, LIN, Electra, Teamcenter eller Autosar från t ex exjobb
Som person söker vi dig som är utåtriktad och ansvarstagande. Vi tror att du trivs i en kommunikativ roll och är hungrig på att lära.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Ort: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka därför in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Forskning & Utveckling
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vår kund är ett utvecklingsbolag med forsknings- och utvecklingscenter i Göteborg. I centret utvecklas en ny modulär arkitektur och en uppsättning komponenter för framtida bilar i C-D-segmentet.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.