Nu söker vi kyltekniker till Expertkyl

AB Expertkyl HH · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Om företaget

Expertkyl fortsätter att växa och söker nu en engagerad, driven och social kyltekniker till sitt entreprenadteam i Göteborg! Vill du vara en del av ett framgångsrikt och kompetent team med stora möjligheter till kompetens och-vidareutveckling är detta tjänsten för just dig!

Arbetsuppgifter

Tjänsten som kyltekniker innefattar att planera och utföra entreprenad och projekt åt Expertkyls kunder arbetar med allt från fastighetsbolag, matkedjor, butikskedjor till industri. Arbetsområden är inom Co2, styr & regler, komfort, ammoniak, såväl som traditionell kylteknik. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete, planering ihop med teamet samt stor frihet under ansvar.

Formell kompetens
  • 3 årig gymnasieutbildning med inriktning kylteknik, eller motsvarande
  • 3-5 års dokumenterad erfarenhet
  • Giltigt certifikat
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande är el behörighet samt kunskap inom styr och reglerteknik.

Personliga egenskaper

Då du har daglig kontakt med interna och externa kunder är det av stor vikt att du är social, kommunikativ och serviceminded. Det är även viktigt att du kan hantera kunder och vårda kundrelationer. Vi tror vi att du som söker är driven och lösningsorienterad och trivs i en högpresterande organisation. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Expertkyls mål är 100% kundnöjdhet och att vara lite bättre varje dag! Passar du in på beskrivningen ovan och vill vara en dela av ett stort kompetent team? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under processen.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/heltid/Göteborg
Kollektivavtal.

Tillträdesdag

Omgående/ enligt överenskommelse.

Information

Expertkyl AB är ett av Västsveriges största kyl och - serviceföretag och är experter på allt inom kyl- och värmeutrustning om det så gäller komfortkyla, värmepumpar eller butikskyla och för oss är alltid kunden i centrum. Expertkyl erbjuder kompletta lösningar med energioptimering i fokus och utför såväl stora som små kyl- och värme entreprenader i hela Västra Götaland samt sköter löpande service för kundernas anläggningar.Vi satsar på vår personal både på individ och gruppnivå genom kompetensutveckling. De anställda får även företagshälsovård med årliga kontroller, samt friskvårdsbidrag.

Expertkyl är också en del av Instalco koncernen där ledorden är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer. I denna rekrytering samarbetar Expertyl med Lernia AB.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.
Du söker tjänsten på www.lernia.se och inga ansökningar tas emot via mail eller post. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Beata Jansson@lernia.se
Välkommen med din ansökan!