Bli en del av ett av sveriges bästa säljteam!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Göta Energi söker nu en driven och målmedveten innesäljare med utpräglat försäljningsfokus. Som innesäljare kommer du att via telefon sälja Göta Energis elavtal till deras kunder. Om du vet hur man på ett utmärkt och kvalitativt sätt säljer in produkter baserat på målgrupp, så är detta en tjänst för dig!

Som innesäljare kommer du att..
Via telefon ringa och sälja kundens elavtal.
Aktivt arbeta med merförsäljning genom att erbjuda Göta Energis fördelsprodukter och elavtal

Din profil
Vi söker dig som drivs av att arbeta med försäljning, och tycker om att inta en social roll där kundbemötandet och försäljningen är en central del utav arbetsuppgifterna.
Meriterande är om du har arbetat med försäljning och kundservice tidigare, MEN det är inget krav då vi står för utbildning om så önskas!

För rätt person finns det möjlighet att på sikt växa inom organisationen samt goda möjligheter att påverka din yrkesmässiga utveckling vidare.

Vi söker dig som..
Motiveras av att arbeta med kunder och har ett stort intresse för försäljning
Har lätt för att sätta dig in i nya datasystem och trivs i ett högt arbetstempo
Är strukturerad, ansvarstagande och har en hög ambitionsnivå samt gillar att arbeta mot uppsatta mål
Är en lagspelare och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt och har förmågan att ta egna beslut

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-Fre 08.00-17.00
Lön: Fast grundlön (enligt kollektiv avtalet) + rörlig provision
Måls lön: 25000 SEK
Friskvårdsbidrag

Sista ansökningsdag
Sök redan idag då vi löpande bearbetar ansökningarna!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Göta Energi är ett av Sveriges största elhandelsbolag och ingår i Hafslund ASA, en av Nordens största energikoncerner. Vi är ett marknadsorienterat bolag med starkt fokus på försäljning. Vi sitter i nyrenoverade lokaler vid Heden i centrala Göteborg. Som elbranschens uppstickare är Göta Energi inne i en spännande utvecklingsfas med mycket ambitiösa tillväxtmål. Vi är stora, men ska bli mycket större! Vi söker dig som vill vara med på en verklig framgångsresa, tillsammans med vårt vinnande team. Dagligen arbetar vi mot visionen att bli Sveriges mest omtyckta elbolag.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Elma Sabanovic, 0734-368107

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.