Nu söker vi en Orderassistent

Om jobbet

Vill du anta dig en projektanställning om 3 månader som orderassistent med start omgående? Då ska du fortsätta läsa denna annons. Nu finns möjligheten för dig att samla på dig meriterande arbetslivserfarenhet hos ett ledande telekomföretag. Företaget arbetar mycket för gemenskap och du kommer tillhöra en arbetsplats med högt till tak och härlig energi.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en orderassistent. Vår kund är ett ledande telekomföretag och som orderassistent kommer du arbeta med att stötta upp i processer på deras Backofficeavdelning. Det är en punktinsats för att komma ikapp med vissa administrativa arbetsuppgifter och projektet beräknas ta 3 månader.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget avslutas efter 3 månader, men för rätt person finns möjligheter att fortsätta och utvecklas inom andra områden hos vår kund.

Arbetsuppgifter

På Backofficeavdelningen arbetar de med att ta emot och administrera bredbandsorders i olika datasystem. I din roll som Orderassistent kommer du hantera två arbetsuppgifter som ingår i detta, och det är hantering av fellistor samt överlåtelse. Fellistor kan innehålla information kring en kundbild där information om kund i systemet inte överensstämmer med kundens faktiska brukning av en viss tjänst. Överlåtelse innebär att en kund vill överlåta sitt bredbandsabonnemang till en annan person, och du hanterar du administrationen kring detta.

Arbetsmiljön hos vår kund präglas av mycket energi och samhörighet. Du kommer att arbeta i ett öppet kontorslandskap i fräscha lokaler där du kommer ingå i ett team med andra orderassistenter. Uppdraget inleds med tre dagars utbildning.

Vi söker dig som

Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Som person motiveras du av administrativa arbetsuppgifter där fokus ligger på noggrannhet trots monotona arbetsmoment. Då uppdraget är tillfälligt för tre månader innebär det att vi ställer krav på att du är snabblärd samt ansvarstagande i det du tar dig an.

Då du kommer lära dig flera olika datasystem ser vi att du har god datavana sedan tidigare.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 3 månader.
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Vår kund är en ledande aktör på den svenska telekommarknaden och är även verksam i ett flertal andra länder. De erbjuder sina kunder bland annat mobil kommunikation, datakommunikation och bredband. Företaget finns belägna i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg.