Nu söker vi duktiga hjulskiftare!

Om jobbet

Om tjänsten

Nu söker vi dig med erfarenhet inom däckbranschen/fordonsbranschen.

Du som söker ska ha erfarenhet av hjulskifte sedan tidigare. Det är dessutom bra om du har erfarenhet av balansering och krängning av däck. Som person är du självgående och har ett genuint intresse av att erbjuda bästa möjliga service. Kanske har du gått fordonsprogrammet på gymnasiet, har ett genuint fordonsintresse eller har arbetat med hjulskifte tidigare.

Din profil

Krav:
  • Tidigare erfarenhet av hjulskifte
  • B-körkort
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du som person är stresstålig och serviceminded.

Vi erbjuder

Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Vi önskar att tillsätta denna tjänst omgående, så tveka inte att söka redan idag! Alla ansökningar ska ske via vår hemsida www.arenapersonal.com

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Claes Bergenholtz via telefon: 0729664940
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Mejla eller ring Claes Bergenholtz, 0729664940

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.