Norsktalande säljare till expansiva Easyfairs!

Om jobbet

Vill du arbeta på ett expansivt företag som präglas av driv, engagemang och glädje? Easyfaris söker nu tre nya norsktalande säljare till sitt kontor i Högsbo. Har du 1-3 års erfarenhet av att arbeta med försäljning och vill vara med och bygga upp nya mässprojekt i Norge? Är du en tävlingsmänniska som aldrig ger upp och som drivs av utmaningar? Då är det här tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Easyfairs expanderar nu i Norge vilket gör att de utökar säljstyrkan. Academic Work söker för Easyfairs räkning därför tre norsktalande säljare.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Easyfairs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Easyfairs.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara säljansvarig för ett mässprojekt och ingå i ett team med projektchef, koordinator och säljkollegor. I rollen som säljare kommer du arbeta med prospektering av kunder i Norge, sälja in monterplatser, kringtjänster och sponsring till din mässa. Det innebär att du ansvarar för hela införsäljningsprocessen. När mässan arrangeras är du på plats med ditt team och har då möjlighet att träffa dina kunder och besökare.

Rollen är uppdelad 90/10, du kommer alltså till 90% av din tid arbeta på kontoret med införsäljning och till 10% besöka dina kunder. Antal resdagar/år uppgår till ca 10-15.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag som har engagerade och nytänkande medarbetare. Easyfairs erbjuder dig en spännande utmaning att vara med att skapa, forma och utveckla en mässa. I rollen som säljare har du möjlighet att påverka din egen lön då den baseras på en fast grundlön och ett mycket generöst provisions- och bonussystem.

Vi söker dig som
 • Har 1-3 års erfarenhet av dokumenterat goda resultat av B2B-försäljning mot norska marknaden
 • Talar och skriver norska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
 • Har B-körkort
 • Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meriterande
Du är en utpräglad tävlingsmänniska som drivs av att uppnå goda resultat. Då du dagligen kommer ha kundkontakt ser vi att du har en god förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Du ger inte upp trots motgångar utan testar gärna nya idéer och går utanför din komfortzon för att se till att du lyckas.

Övrig information
 • Start: December/Januari
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med tillämpad provanställning
 • Lön: Fast grundlön och provision
 • Placering: Högsbo, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anna Nordgren
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 mars

Om företaget

Som mässarrangör förutser Easyfairs de utmaningar du kan stå inför i framtiden, och ger dig verktygen och kunskapen som krävs för att lyckas. De gör sitt yttersta för att attrahera innovativa utställare, som erbjuder ett kreativt och underhållande innehåll, som för fram nya idéer, utmanar traditionella kunskaper och uppmuntrar till diskussion och delaktighet.

På Easyfairs mässor får du möjligheten att vara med om en annorlunda upplevelse som fokuserar på innovation och kreativitet. Det är ute på mässgolvet som du får nya kunskaper, nya infallsvinklar och inspiration för att möta framtidens utmaningar.